søndag 7. november 2010

way to much going on!

Som tittelen sier, er det bare så mye som skjer, at jeg har store problemer med å følge skjemaet mitt om å blogge vær dag før jeg går og legger meg i stede for å ende opp som nå, at jeg må hive alt inn i et kjempestort innlegg! Men det er vel okei det også, tror jeg..
Jeg starter da med forje lørdag! Jeg voknet da opp hos Giovanna, siden jeg bodde hos henne nesten hele forje uke, og siden vi ikke dro på den politiøvelsen, ble vi invitert bortover til noen venner for å lage pumpkins! Igjen, men det var så morsomt og Giovanna har ikke gjort det enda, så det takket vi ja til tvert! Vi brukte timeer på å bli ferdig, og når vi var ferdig baket vi halloween kake også, NAM!
Senere på kvelden gjorde vi oss klare for halloweenfest, og etter det kom Jamie og Michael og hentet meg slik at jeg endelig kom meg hjem til mitt eget rom igjen, deilig J og til Arabella!
Søndagen startet jeg med å gå ut å jogge, også begynte jeg å stelle meg og gjøre meg klar for halloweenkvelden! Søndagen var nemlig selve halloween, og vi skulle dra over til familie først for å gå knask eller knep, og spise middag sammen med familien! Senere dro vi til en halloween fest, og turen etter det gikk til hollywood! Fy fader sier jeg bare, så mange folk som var i kostymer, eller tingen med usa er at kosymer er ikke for å være skummel, mer sexy, hot whatever, så du finner aboslutt ingen kostymer som ikke er superkorte, eller viser mage, rumpe, osv. Det var det som sjokkerte meg mest med halloween her!
Siden vi ikke kom hjem før veldig sent, mer presis på morgenen, ikke på natten engang, ble jeg hjemme på mandag. Jeg gjorde ferdig et prosjekt jeg måtte levere inn på tirsdag, jeg måtte lage et kreditt kort spill, ca som monopol, bare at jeg måtte lage hele greia fra begynnelsen, og gjøre matten med kreditt kortet osv, var faktisk så mye som 6 timers arbeid.. gjett om jeg var lei, men jeg fikk en A+, så da var jo egentlig all jobben verdt det, så nå er karakterene mine : Matte: A, English 4 senior; A, Youth and Law; A+, Aerobics; A+ og Photography; A+, American History; A , aldri hatt så gode karakterer før!
Anyway, på mandagen skulle vi egentlig det egentlig komme en hundevalp i hus L en border collie, men det ble ikke noe av fordi vi var 5 min for sent ute.. Men den kommer, det ble bare ikke den vi ville ha!
Tirsdagen dro jeg på skolen, etter skolen var det andre tryout i fotball, og det var allerede folk som startet og bli kastet ut av laget, og guttene hadde try outs på andre siden av banen, så det var ikke så morsomt å måtte dele, selv om guttene var veldig fornøyde med det :P
Jeg og Michael måtte dra litt før treningen var ferdig, så de andre trenerne tok over! Fordi vi skulle nemlig til L.A på basketballkamp!! Gjett om jeg var spent, vi kjørte fort hjem, og jeg hadde 15 minutter på å springe gjennom dusjen og gjøre meg klar! Jeg var så lur at jeg prøvde å ta med meg storlinsa, men den fikk jeg nok ikke lov å ta med meg inn på stadion.. Men jeg fikk den tilbake da! Så det gikk bra, men skulle ønske jeg hadde den med fordi.. DAVID BECKHAM var der.. fy fader jeg var i 100 når jeg så han, og skulle ønske han ikke måtte sitte inne med 100 vakter rundt han, ellers ville jeg garantert gått til han! Men uansett, å se han så nært, holder i massevis! Jeg er forresten mye mer interessert i basketball nå, siden jeg faktisk har sett en kamp, det var veldig morsomt! Så nå er jeg virkelig gira på å dra på flere basketballkamper! 
Etter kampen kjørte vi rundt i L.A :) 

Torsdagen dro jeg i rettsak, det var morsomt! Å faktisk få se hvordan amerikanere handler saker, og hvordan man vinner helt syke ting, som å drikke for varm kaffe så man brenner seg og for erstattelse på 1000 dollar til å kutte seg med en kniv hvor man saksøker bedriften for at det ikke står at kniven er skarp, noen amerikansere er så fantastisk uintelligente, men det tror jeg dere viste fra før? :D 

Fredagen dro jeg til Charlottes hus etter skolen, og jeg hadde ingen aning hun bodde så fint! Når vi først kjørte hjem til henne, måtte hun snakke med tjeneren og se inn i kamera slik at han kunne se det var henne og åpne porten. De hadde kino inne, og huset var fantastisk stort! Vi hadde det så morsomt.. Det første jeg og Giulia ville gjøre var å hoppe i bassenget, så det gjorde vi.. Senere dro vi på fotballkampen, (amerikansk fotball altså), dette var da den store kvelden, vår skole har vunnet alt denne sesongen, og det hadde skolen vi møtte også, så dette var kampen om å bli seriemestre! Og vi vant, 40-19! Det var sykt hvor bra vi spilte, og siden jeg endelig kan alle reglene i amerikansk fotball, var det såklart morsomt! Så vi feiret hele fredagskvelden med fest og morro, skolen vår er bare 3 år gammel, så dette var første året vi har blitt seriemestre, og skal nå videre for å prøve å bli statsmestere!
Lørdagen voknet vi opp 06:00, fordi vi måtte være på skolen kl 07.30, og gjett om det var tungt etter en sen kveld.. Fordi vi skulle nemlig til Magic Mountain - 6 flags, det var sykt morsomt!
Vi var der fra halv 9 til 10, altså 13 timer med berg og dal baner uten stopp! Vi stopped ikke engang for å spise, vi spiste mens vi sto i kø! Køene var lang da, den beste karusellen x2, var 2 og en halv time venting, men ABSOLUTT verdt det! Eneste 5 demmensjonale berg og dal bane i verden, og tatsu var en annen berg og dal bane, og den er kåret til den sykeste i verden! Men jeg digget det! 
Bussen gikk hjem kl 10, og gjett om jeg var supertrøtt, men jeg fikk ikke sove fordi jeg måtte dele ett 2 mans sete med 4 personer, fordi vi kom sent til bussen og de fleste seter var tatt, eller vi kom ikke sent fordi vi spurtet gjennom halve parken, jeg måtte ta av meg skoene til og med! 
Nå er det søndagskveld, idag har jeg ikke gjort noe spesielt, jeg sov over hos Charlotte´s, så vi voknet opp rundt 10, og jeg dro hjem rundt 2, så dro vi på BBQ :) Nå er klokken 11, og jeg skal hoppe i seng, godnatt :) Ha en fin dag Norge! 


Bilder fra denne uken: 
 Halloween: 
Dette var da kostymet mitt, prøv å finn ut hvem jeg prøvde å være! 
Folk gjettet forferdelig feil så mange ganger.. 
 Gresskaret jeg laget på lørdagen!


 Klare for halloween! Ingen slipper unna å kle seg ut :D

Dette er da halloween i HOLLYWOOD! 
 Tirsdagen som dere vet dro jeg på basketballkamp, lakergame! 
 Gjett hvem som eide denne bilen? Beckhaaaam! 
 Stadion var litt større enn hva jeg hadde trodd.. 
 Cheerleaders! Lakergirls.. :D
 Under kampen: 

Vi dro og kjørte litt rundt i L.A etter kampen, 
jeg stakk bare hodet opp taket :P 
 Fredagen på skolen:
 Dette er da bassenget i huset til Charlotte, så sykt fint! 
 Bilder fra 6 flags:
2 kommentarer:

  1. Åh æ digga tatsu! Vakke det den som man lå på magen i? Æ å søstra mi fikk sånn Edward Cullen følelse da vi bare fløøøy avgårde! :D

    SvarSlett
  2. Heheja, æ va så sykt redd før æ tok den! :P men den va råbraa

    SvarSlett