About me


Jeg heter da Lena Gåsvær, er 17 år og kommer opprinnelig i fra en liten bygd som heter Valnesfjord som ligger i Fauske kommune. Skoleåret 2009/2010 flyttet jeg til Bodø for å gå service og samferdsel på Bodø vgs, fordi dem ikke hadde den linjen på Fauske. Jeg fant fort ut at det ikke var noe for meg, og var så heldig at det fortsatt var ledige plasser på allmenn i Bodø, der jeg ble tatt godt imot og trives veldig godt ( Almenn er ikke så tøft som det blir sagt).
På fritiden liker jeg å trene ( har spilt både fotball og håndball), så jeg håper det er fotballlag på skolen jeg kan begynne på! For håndball tror jeg det blir vanskelig å finne! Jeg er også interessert i foto og veldig glad i vennene mine og katten min. i bildet under!Hvordan jeg kom på ideen om å bli utvekslingstudent? 
Vi som bor på hybel samles ofte i fellesskap og spiser middag til 20 kr en gang i uken, der ble jeg kjent med Ragnhild Larsen (http://ramerica.blogg.no/) og Charlotte Warner (http://charlotteicolorado.blogspot.com/). Og det var de som fikk meg på tanken til å bli utvekslingstudent! Selv om Charlotte ikke er utvekslingsstudent da, hun bor i Colorado med faren sin dette skoleåret. De satt å snakket om USA, statene, hvor de ønsker å dra og kjente det kriblet i magen ved tanken om at å tilbringe et år i landet jeg har drømt om å reise til så lenge jeg kan huske! Så jeg tok med meg magefølelsene og ringte pappa, han var veldig skeptisk i starten, faktisk egentlig ikke enig i det hele tatt, mens etter litt om og men, var vi enige! Jeg skulle få dra et år til statene og leve som ei amerikansk tenåringsjente! Og nå er nervene på topp før jeg skal reise..

Jeg har laget denne bloggen for å opdatere dere hjemme og dele informasjon med andre utvekslingstudenter i USA og verden over. Dere kan følge meg gjennom forberedelsene før jeg reiser, mens jeg er der og når jeg er kommet hjem.
Jeg reiser med organisasjonen EF, og er veldig fornøyd. Det er ikke bestemt hvor jeg skal enda, men det kommer nok snart.

Håper dere tar dere tid til å kommentere og gjerne gi meg kritikk og respons på bloggen min, da hadde jeg blitt veldig glad :D
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar