onsdag 27. oktober 2010

Nå sitter jeg i Giovanna´s nye hjem og venter på at hun også skal bli ferdig med prosjektet vi holder på med i U.S History, about the progressive era! Mens jeg er endelig ferdig, takket være masse hjelp fra Michael, tusen takk :)
 
Det nye hjemmet til Giovanna består bare av hostmor, men hun er bare super! Er så glad på hennes vegne, hun fortjente det virkelig! Livlig dame som var politi, men er nå lærer og har sikkert reist rundt i hele europa. Og hun skal ta giovanna med til europa i jula, så det blir sikkert en veldig bra opplevelse for henne, og huset er veldig fint!

Anyways, idag var første try outs i fotball! Det var ok, jeg tror Michael egentlig vet hvem som er på varsity (seniors, eller yngre om de er gode nok), så det var ikke så morsomt! Fordi det var veldig mange freshmens (1. året), og de fleste har ikke spilt fotball før, så nivået var ikke akkurat veldig høyt! Vi gjorde passninger, skudd og løping! Det var alt for 1. tryouts..

Men nå skal jeg hjelpe giovanna med å bli ferdig, slik at vi kan gå å legge oss å se på film før vi tar kveld! Godnatt, og godmorgen norge :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar