onsdag 27. oktober 2010

Tiden flyr! Vegas og NY!

Tiden flyr..
Nå har jeg vært her i 2 måneder og 5 dager, tiden har gått så sinnsykt fort! På en måte kjennes det ut som jeg kom igår, men samtidig som at jeg har bodd her i flere år, alt begynner å komme seg til rette og hverdagen har roet seg! Eller roet seg og roet seg, det er alltid noe som skjer! Klokken er nå 1, og jeg burde vært i seng, men om jeg skal få tid å blogge noe før helgen må det skje nå, fordi imorgen drar jeg ut av huset med kofferten og camper over hos giulia og giovanna de neste dagene.. Fordi søndagen måtte vi ta farvel til Jamies stefar, som har vært endel av henne hele livet, så det var jo såklart trist, men han var veldig syk så folk er heldigvis veldig rolige når det kommer til sorg. Det større problemet er - Hva skjer når du blir etterlagt penger, hus, biler, eiendeler med masse verdi til 2 søstre som ikke vet hva de skal gjøre.. Det er et større mysterium, så jeg skal dra ut noen dager til ting har roet seg, Michael drar ikke på skolen heller så det blir nok det beste..
Giovanna har forresten fått seg ny hostfamilie, jeg er så glad på hennes vegne!!

Også må jeg vel fortelle om tittelen! Jeg kan ikke vente til å dra til Las Vegas, siste uken i November, altså Thanksgiving! Og jeg har hørt så mange historier fra Vegas, så det gjør jo saken så mye mer morsom. Og når man er i vegas så dresser folk seg helt andeledes opp, jeg skal ta å legge ut bilde av skjorten Michael skal ha på seg! Den er såå epic, grønn og skinnende! Kan se han fra 10 mils avstand! Men, Vegas er vegas!  Også skal jeg feire jul i New York city, så jeg mister ikke snøen alikavel :D Kan ikke vente for å se all julepynten i byen, jeg er så spent! LA har ikke alle skyskraperne som du finner i new york, så det blir spennende!

Idag kom forresten varmen tilbake, rundt 35 grader! Fy fader så solbrent jeg ble, ingen solkrem!

Vi hadde forresten pumpkinnight idag, og her er restulatet av mine gresskar! Må si jeg er meget stolt av meg selv :D  

1 kommentar:

  1. Æsj, va det ikke ekkelt å ta i alle gresskarinnvollan? x)
    Æ sku ønska at æ levde livet ditt akkurat nu, Lena! Æ har så løst å opplev alt du opplev nu, herregud. Jul i New York! Amazing! Og Halloween den måten de feira det på, og ikkeminst thanksgiving! Får du vær der lenge nok til å opplev 4th of July?

    SvarSlett