søndag 12. september 2010

LA country fair!!

Istedet for å dra til den parken vi skulle i, dro vi til LA country fair! En stoooor country tivoli/festival i LA. Og det er jeg sykt glad for! Og det var ikke bare over et lite området, det var så stort! Tok jo flere timer og komme seg igjennom hele greia..


Her var det tusenvis av boder der de solgte masse ting, og der du kunne vinne alt fra bamser, sjokolade, jacuzzi, til en tur til hawaii.. Og en hel masse matboder, der de blandt annet hadde en gigantiiisk PØLSE!
Også var det delt opp i: Mexicansk del, Cowboy del osv! De hadde massevis av aktiviteter, karuseller osv! Det var sykt morsomt..
Og Arabella likte spesielt den delen hun fikk tilbringe sammen med dyrene, fordi dem hadde masse dyr her inne også!
Også så vi griseløp! Det var heeelt sykt hvor rask de grisene var, og det var mer stemning der enn hva det er på en bodøglimt kamp, det er ganske flaut.. folk tar helt av pga griser!Her lærer jeg og fange kuer fra hesteryggen!
Jeg hadde tenkt å ta rodeo-oksen også, men jeg fikk ikke tiid! Pga vi skulle gjøre det etter Gretchen Wilson konserten, men da var kl 9 og det var så masse folk der at jeg har nesten ikke ord, det var rundt 100 000, så det var umulig å ikke trokke på noen uansett hvor man gikk! Og om du skulle gjøre noe, måtte du stå 1 time i kø, så kjente ikke jeg orket det! Det er vel det som skjer når man drar på en lørdagskveld i LA.. Men vi skal tilbake på onsdag, da skal jeg gjøre alle aktivitetene jeg ikke fikk tid til å gjøre.
Og sist men ikke minst! Jeg skal dra på Justin Bieber konsert, tilgi meg for den! Det bare skjeddee... så nå får jeg vel se alle de hylende jentene rundt han...
Haha, sjekke utrykket på maryann :) Denne karusellen var faktisk
helt sykt ekkeel, føltes ut som vi skulle falle av den helee tiden.

avsluttet kvelden med et veldig så usunt, men veldig så godt MÅLTID <3<3 spise så mye sukker kl 1 om natten, er ikke lurt! jeg fikk ikke sovee....

1 kommentar:

  1. Så gøy! Gleder meg til jeg skal til California. Det har jeg bestemt meg for etter å ha fulgt med på bloggen din!! <3

    SvarSlett