søndag 29. august 2010

Sunny days

God kveld, eller kanskje god morgen for dere i Norge.


Klokken er 22:16 amerikansk tid, men mest sansynlig rundt 7-8 hjemme i Norge! Anyways, dagen idag har vært bra. Jeg voknet som alle andre dager nesten, kl 9! Helt av meg selv, Jamie og Michael var dratt ut en tur, så jeg skulle passe på Arabella, jeg regnet med at hun faktisk skulle begynne å gråte når hun vokner som unger flest gjør, men hun hadde bare et bredt smil over fjeset, herregud jeg er blitt så glad i denne jenta!Ellers av dagen brukte vi tiden på å være i bassenget, jeg elsker å bare kunne gå ut å nyte solen hele tiden! Trenger ikke tenke på å se på værmeldingen osv, for jeg vet at vær dag er en sunny day! Og siden jeg ble solbrent på både 50 og 60+, har jeg gått opp til solfaktor 100! Så idag ble jeg heldigvis ikke brent, som jeg kjenner/ser nå vertfall!


Senere på dagen dro jeg med Karissa til Water park og hadde det morsomt i vannskliene! Så dro vi hjem til henne og dusjet, så kom Matthew :)
Jeg hadde foresten min første Donut idag! Og amerikanere spiser vist ikke så masse Donuts som jeg hadde trodd, og det forsår jeg! De var ikke så godee..Senere møtte vi Jamie, Michael, Arabella og søsteren til Jamie også dro vi og spiste, og deretter spilte et laserspill, lazergun eller noe sånt! Du har 2 lag, så går du inn i et mørkt rom og skyter hverandre med laser, det var veldig morsomt faktisk :D

Men nå er det natt, imorgen er det first day at Heritage High School! Ønsk meg lykket til!! 
God natt :D 


3 kommentarer:

 1. Så søt babyen e! Og lykke til med første skoledag;¤ ser ut som du har det awesome der :)

  SvarSlett
 2. ser ut som du trives sålangt : )
  virka spennanes å bo i USA :D

  SvarSlett
 3. Sniker meg inn her og leser om ditt nye liv. Spennende å høre hvordan ditt møte med USA er.
  Og så lærte jeg jo noe nytt nå. Jeg ANTE nemlig ikke at det finnes noe som heter solfaktor 100.
  Ha det fortsatt fint, Lena! (jeg kommer plutselig tilbake...)

  SvarSlett