mandag 23. august 2010

Reisen har begynt

I need a dollar babyy!
Min første dollar!
Da har man ankommet Oslo, og har krasjet inn på SAS Gardemoen over natten før reisen går videre kl 10.20 imorgen, spørs om jeg trengte noe hotell da! Tviler på at jeg får sove mange timer i natt for jeg har så mange sommerfugler i magen, you have no idea! Jeg trodde jeg kom til å grue meg også, men det er ingen negative følelser i meg overhodet!
Jeg tror det er pga jeg har fått så god kontakt med vertsfamilien min, etter jeg fikk vite hvem de var har vi snakket veldig mye sammen på telefon, skype, facebook og over email, og det har gjort ting veldig mye lettere og jeg gleder meg virkelig til å møte dem!

Flyturen gikk greit selv om jeg som alltids tror at vi kommer til å styrte, en liten del av meg har veldig mye flyskrekk.

Det verste har egentlig vært pakkingen, det var så vanskelig å sortere ut hva jeg trengte å ta med og hva jeg ikke skulle ta med.
Hvordan skulle jeg klare å få alt dette i EN koffert?
                                                                    

Det gikk ikke...
Det ble to kofferter, håper bare de som sitter bak disken på innsjekkingen har litt forståelse for hvor vanskelig det er å pakke en liten koffert på 1 år så kanskje jeg slipper unna å betale så mye overlast, når jeg hadde mange kilo overlast hjem fra gran canaria hadde han forsåelse, det var 2 uker!! Time will show.
Fikk litt hjelp med pakkingen.
Men NÅ er det kveld, skal se om jeg klarer å sove noen timer før mine neste 12 timer på fly. Godnatt :)

2 kommentarer: