fredag 27. august 2010

Fremme i Caliifornia!

 Amerikansk tid: 23:50

Reisen:
Reisen gikk veldig fort syntes jeg: Først fra Oslo til Frankfurt på 1 time og 20 min. Jeg og de 3 andre som jeg reiste med bare satt og snakket om alt og ingenting, alle var like spente på hva som kom til å skje fremover, dette året osv. Og i Frankfurt hadde vi en time på å komme oss på neste fly, og vi rakk det akkurat selv om alt vi gjorde var å gå gjennom pass og visa kontroller sånn 3 ganger, og sikkerhetskontroll! Aldri vært med på mer nøye folk. Det var en veldig stor flyplass, så det tok litt tid å komme seg igjennom alt, måtte vi sjekken inn og ut koffertene tror jeg vi ville hatt et veldig stort problem med tiden!
Men også i Tyskland plukket vi opp ei til som heter Eilieen! Kjempe koselig jente, var så gøy å sitte å snakke henne. Selv om neste flytur tok litt lengre tid: 10 og en halv time til Denver i Coloroado, men det kjentes ikke så langt ut i det hele tatt selv om jeg ikke fikk sove 1 sekund, mest fordi jeg så 5 filmer pga vært sete hadde en skjerm der du kunne velge mellom 20 filmer, 20 tvserier, 2 musikkkanaler osv! Altså den teknologien idag er jo helt syk:

Hilde, Meg, Øyvind :)


I Colorado landet vi 04:10 amerikansk tid og halv 1 norsk tid, så jeg var ganske trøtt på flyet; men når jeg kom ut og det var så lyst og varmt ble jeg ganske våken! Flyet til California skulle egentlig gå 06:50 men ble såklart forsinket til omtrent 08:30, så det var litt kjipt! Når vi satt med reisefeberen og alt det for å komme til California.. Men det var veldig kult for jeg snakket mye med Eileen(den tyske jenta) og tilfeldigvis fikk vi samme sete i flyet til California, what a coincidence spør du meg! Og vi satt der og snakket om alt og ingenting, og gjett hva vi fant ut: VI SKAL GÅ PÅ SAMME SKOLE! :D det er så kult, at jeg allerede på reisen kjenner noen, og hun er den råeste tyskeren jeg har møtt, siden jeg har møtt så mange.. ! Neida, men hun var full av energi og veldig lik meg, sykt morsomt :) På flyet satt vi også sammen med en kul amerikaner som viste oss masse ting vi burde oppleve i California og fortalte oss om forskjellige ting i Los Angeles, Beverly Hills, San Diego, Las Vegas osv, så det var kult :D

Når vi landet i California var det såå varmt, helt sykt!! 37 grader kl halv 10 på kvelden, og jeg trodde det var varmt i Gran Canaria.. Og når vi kom ned til familien merket vi en ting til: Familiene våre kjente hverandre, og begge er sånn fotballfamilier så det var bare enda morsommere!
På bildet står dem med velkomstballonger til oss, det var så søtt gjort!
Her er meg, min babysøster Arabella og Eileen! 
Dagen idag var veldig koselig: Jeg sto opp kl 9 av meg selv, og gikk utenfor døra: FY FADER SÅ VARMT DET VAR: rundt 43-45 grader, og det var i skyggen! For inne i huset er airconditionet så bra at man aner jo ikke hvordan det er ute, det gikk ikke ann å være i solen! Jeg brant opp... 
Og etter jeg, v-mor Jamie og Arbella hadde spist frokost dro vi til skolen for å gjøre noe papirarbeid med v-far Michael som er lærer ved min high school: Heritage High School. Og når vi gikk ut av bilen var det så varmt at jeg var splitter rød etter bare 5 minutter ute i sola, det er det varmeste jeg noen gang har opplevd! 

Etter vi var på skolen dro jeg, Jamie og Arbella for shopping og litt senere kom Michael og plukket opp Arabella og jeg og Jamie gikk for å shoppe litt mer, det var koselig! Så dro vi hjem en snartur, hentet Arabella og Michael og dro med Jamie til hennes jobb. Utenfor jobben hennes var det masse marknader, som de bruker å ha hver Torsdag, så der var det litt av hver og se, jeg ble også kjent med ei på min alder, så det var morsomt å klare å bli kjent med noen uten å ha vært på skolen! 

Men nå klarer jeg faktisk ikke skrive mer pga jeg er så trøtt, god natt :D

Disse lå på sengen når jeg kom, så kult! Klar for fotball :D


2 kommentarer:

  1. Så bra at alt e bra Lena! Det fortjen du! Tror du kommer til å stortrives, det gjør i allefall e :DDD AMERICA IN MY HEART

    SvarSlett
  2. SV: Haha, ja det skal bli en utrolig morsom opplevelse :-D Wææh, i Mexico !?

    Btw, alt ser jo veldig bra ut da! Du er så heldig som er i California da, håper du stortrives <3

    SvarSlett