mandag 19. juli 2010

Ventetid

Når skal det bli min tur? Jeg sjekker e-posten min flere ganger vær dag, jeg er så spent. Nå er det bare rundt 1 måned til jeg skal reise ca, og jeg har ingen anelse om hvor jeg skal! Blir det den store drømmen California? Eller kanskje jeg får en stat oppi nord?
Noen ganger tenker jeg at jeg kanskje ikke får noen familie, og nå har jeg jo takket nei til skoleplass også, det ville vært så trist å sitte igjen i Norge uten skole...
Men jeg vet heldigvis om 2 til som ikke har fått familie, og en venn av meg fikk det ikke før 2 uker før han skule reise så det letter litt på hjertet. Jeg snakket med EF og grunnen til at jeg ikke har fått familie enda er rett og slett fordi de prøver å gjøre meg mest mulig fornøyd. Jeg har betalt 5000 ekstra for å komme til California og har et ønske om å komme til en litt sunn og sprek familie.
 Men uansett, så bryr jeg meg egentlig ikke om hvor jeg kommer så lenge jeg får en bra, koselig og hyggelig familie som har lyst å lære å ta meg med på opplevelser jeg aldri vil glemme.

xoxo

2 kommentarer: