tirsdag 27. juli 2010

relieved!

Først må jeg bare beklage at jeg er så forferdelig dårlig på å opdatere bloggen, dette er noe helt nytt for meg, så jeg skal bli flinkere!

Men endelig: im feeling relieved! Jeg har hele tiden gått rundt å trodd jeg ikke kom til å få noe familie, at det kanskje ikke var flere der ute for meg, men jeg ringte organisasjonen min EF og de fortalte at de har flere familier liggende på lur, de leter bare enda etter den rette. Fordi jeg har søkt og betalt flere tusen ekstra ( tror det var 5000) om å få komme til California,Oregon eller Washington, og det er vel en av de statene de flere ønsker å komme pga det tropiske været. Jeg har også et ønske om å komme til en litt sunn og sprek familie som ikke putter i meg 5000 kalorier vær dag. Du blir hva du spiser er vel ordtaket?
Og alle vet jo at amerikanerne er de som har det absolutt verste kostholdet her i verden og det landet der fedme er et stort problem. Men er det rart?
Til frokost får man ofte servert 5 tjukke pannekaker med masse sirup på, og en donut, og dette er frokost?! Det er jo mer en hva vi spiser til middag! Så om jeg ikke vil komme hjem med 20 kg ekstra rundt magen, må jeg passe på hva jeg spiser. Men heldigvis har jeg hørt at treningstudioene skal være veldige bra og jeg har jo tenkt å begynne på et fotballlag, og kanskje prøve ut tennis også. Jeg har alltid syntes tennis har sett så morsomt ut, men hvem vet, kan jo hende det er veldig vanskelig og jeg dommer meg fullstendig ut ( noe som kommer til å skje i starten uansett)
De neste dagene kommer jeg bare til å gå å vente på at jeg skal få en melding på innboksen i eposten om at jeg har en familie i boks, sånn at jeg kan begynne å glede meg til hvor jeg skal dra og begynne å søke på nette og finne mer ut om både plassen og familien.
Jeg ser masse bilder på facebook fra de som allerede er dratt til USA, det ser ut som de storkoser seg, men jeg er glad jeg ble hjemme og kan nyte den siste tiden jeg har med vennene og familien min før jeg reiser.2 kommentarer:

  1. Vet hvordan det føles å vente på noe sånt ja! Bare link meg, linker deg nå! :-)

    SvarSlett
  2. ja, det er så spennende! supert :D

    SvarSlett