torsdag 12. august 2010

Life is perfect!


Jeg som skulle blogge om Gran Canaria og hvordan jeg har det her, men alt jeg kan tenke på er at om ikke så lenge er jeg i California, hvor jeg skal tilbringe mine neste 10 måneder. Det har ikke gått opp for meg, og det gjør det sikkert ikke før jeg sitter der. Det å få leve i varmen i et år er bare perfekt, trenger ikke tenke på å ha med meg jakke nesten. Snakket med vertsmoren min Jamie nettopp, og hun fortalte at på en kald vinterdag hadde dem rundt 15 grader og regn, det var det liksom! Det er jo helt sykt, vertfall for ei jente fra nord i Norge.
Og familien min virker helt fantastisk for meg.
Jeg har vertsmor Jamie på 32 år som elsker å shoppe, jobber i butikk og virker dritgrei.
Vertsfar Michael som er 36 og jobber som lærer og soccer trener, altså han er lærer på min skole som jeg tror kan gjøre ting litt lettere med å få kommet i gang. Samtidig som jeg digger at han er så fotballinteressert.
Vertssøster Arbella som er 19 måneder, det tror jeg kan bli morsomt. Har aldri hatt noen søsken som er mindre enn meg.
+ 2 hunder og 2 katter.

Og sist men ikke minst: Jeg slipper å gå i kirka :D Hadde ikke gjort meg noe om jeg måtte gjøre det, men er veldig glad for at jeg slipper det. Vet du om du må gå i kirka?


Men nå, over til litt fra Gran Canaria:


Jeg har nå hatt 7 fantastiske dager på kanariøya! Og igår reiste onkel, tante og søskenbarnene mine hjem, så nå sitter jeg med 2 litt halv-syke foreldre som ligger i ro og snorker på solsengen hele dagen, så de neste 7 dagene før hjemreise kan bli interessante. Selv om dagen idag var helt super! Vi var ute på en felles båttur i en stor, fin båt. Der vi kunne hoppe å svømme fra båten, kjøre vannscooter, se delfiner(som vi ikke så), sitte på banan, snorkle og sole oss på dekk! Jeg er glad denne dagen var ute på havet, når vi kom mot land var det nesten ikke værende, det var nemlig 48 grader idag!! Klokken er nå 5, men jeg klarer ikke holde meg ute, det er såå varmt!! 

Ellers har jeg har det helt supert her! Og utrolig nok er det nesten ingen norsker og se, jeg som trodde Gran Canaria var fullstappet av Normenn! Det som er å finne her er Engelskmenn vertfall, de kryr! Men vi er i Puerto Rico, og bare 3 minutter i taxi fra her er det en plass som heter Arguinegun, som har mye flere norsker! Når vi kjørte fordi byen på vei til og fra Aqualand så sto det masse skilt: Norsk lege, Eiendomsmegler osv, skulle tro vi var kommet til en norsk by!

Men bortsett fra gråværet, så er puerto rico en veldig bra plass, og vi norsker virker til å være ganske populære: Når vi går 7 stykker ut for å spise, er det ikke bare, bare å takke nei. Vi får reaksjoner som « å herregud, bannskap, geiping, spydigee og frekke kommentarer osv» Pga det er så lite turister her i denne perioden ( det er mye mer i desember-mars perioden) er restauranter veldig desperate etter å få folk inn hos dem, og norskene er vest dem som er mest rause med pengene! Det var ikke så mye å tjene på engelskmennene, fikk vi høre.

Også må jeg bare føye til at pruting er noe som vi liker, spesielt onkel! :D
Dermed har jeg fått en god del nytt utstyr til kameraet mitt: ny linse, nytt batteri, og kameraveske. ( for ca halve prisen av Norge) Så nå har jeg:

Speilreflekskamera: Canon EOS 500d
Standard linse som kom med kamera:
Macro linse: 17-300
Ekstra blitz
Kamerastativ
og 2 vesker ( trengte å kjøpe ei ny pga utstyret)
Ready for America!!
Thanku dadddy <3<3

Litt bilder fra Gran Canaria:Legg til bildetekst

6 kommentarer:

 1. så braa at du e fornøyd me familien å at du kom dæ t california:DD
  kos dæ vidre i varmen!!:¤

  SvarSlett
 2. Sv; Takk for tipsene! Tenkte på å kanksje kjøpe en bok og sånt, siden det kan sikkert være noe for dem! :)
  Jada, skal ta å linke til deg også! :D

  SvarSlett
 3. sv: Hei ! Jeg bor i Santa Rosa ! Det er ca. 45 minutter nord for San Francisco. Jeg koser meg skammelig mye ! :D Nå blir det ganske sikkert Nickelback-konsert i Oktober også så mitt liv er fullkomment !
  Linker tilbake ! :D

  SvarSlett
 4. SV: Go for it :DD

  Så sykt bra at du fikk så bra familie og plassering! Let the year begin sir æ bare!!

  SvarSlett
 5. SV: ja det må vi! Blir jo så artig og høre hva alle har gjort i usa :D

  SvarSlett
 6. Maria: Ja, e så glad at familien virka så super :D
  takk <3
  Alida: Ja, jeg skal også kjøpe en bok + endel ting til :D
  Henriette: Å, så kult! Er så glad for å høre at de som allerede er dratt koser seg sånn, gleder meg bare enda mere da!
  Ragnild: Jaa, can't wait!!
  Silje: Ja, det e vi nøødt til! Sikkert masse artig å si alle sammen :D

  SvarSlett